U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

 

RUILEN & RETOURNEREN 

Wij controleren bij de verzending van de bestelling altijd de staat van het product.  Toch kan er onderweg iets mis gaan. 

 

 

Uiteraard kunt u bestelde items retour sturen, met bijgevoegd retourformulier. Na levering van de order heeft u 14 dagen bedenktijd. Deze kosten zijn voor u. 

Waar moet het aan voldoen? 

De items die u retour stuurt moeten in de oorspronkelijke verpakking en zo origineel morgelijke staat zijn, voorzien van de originelen kaartjes en/of etiketten. Alleen dan kan het betaalde bedrag teruggestort worden op de manier waarmee u betaald heeft. 

Uiteraard kan u gebruik maken van uw ‘herroepingsrecht, het wettelijke modelformulier wordt met de bestelling mee verzonden. U kan dit formulier gebruiken om binnen de 14 dagen van uw aankoop af te zien. Na melding heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De terugbetaling verloopt dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, mits het product door ons ontvangen. 

U heeft recht op het volledige aankoopbedrag, de verzendkosten van de retour zijn voor u.   

Indien u meer doet met de producten dan alleen het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen zoals in een winkel ook mogelijk is. 

Hoe lang duurt het? 

Zodra de retourzending bij ons ontvangen en verwerkt, word het bedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. Indien u op uw retourformulier heeft aangegeven dat u een andere maat wil wordt u die toegestuurd. 

Indien u met een creditcard betaald heeft wordt het bedrag gestorneerd op uw creditcard. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op uw volgende maandafschrift. Dit kan een paar dagen duren, afhankelijk van uw financiële instelling. 

 

Afgeprijsde producten retourneren? 

Items uit de sale kunt u niet retourneren, mits dit schriftelijk anders met u is  afgesproken. 

 

Verzending

Gratis

Bezorging

in NL & BE

Onze winkel

Hogestede 11 Roosendaal

Vragen?

Bel 0165-532656